Ajankohtaisia uutisia

Yhdistys tiedottaa

Syyskokous 2023


Yhdistystyksen sääntömääräinen syyskokous pidetään saunalla ke 25.10. klo 17.30. Kokouksen jälkeen sauna lämpiää ja makkaraa grillataan.

Juhannussaunat 2023


Yhdistys tarjoaa juhannussaunat jäsenille juhannusaattona perjantaina klo 17-24 ja juhannuspäivänä lauantaina klo 12-16. Tervetuloa!

Kevätkokous 2023


Sääntömääräinen yhdistyksen kevätkokous pidetään saunalla sunnuntaina 23.4. klo 19.00.

Syyskokous 2022

Syyskokous pidetään saunalla keskiviikkona 5.10.2022 klo 18.

Kevätkokus 2022

Sääntömääräinen yhdistyksen kevätkokous pidetään saunalla sunnuntaina 29.5. klo 17.00.

Talkoosauna

Talkoosauna alkaa jälleen toukokuussa keskiviikkoisin. Varauskalenterista voit tarkistaa talkoosaunojen aukioloajat. Tervetuloa!

Yhdistyksen uusivuosi 2022

Uuden vuoden vaihtumista juhlitaan aattona rantasaunalla klo 16 alkaen. Sauna ja kota lämpiää, avantokin on auki ja klo 20 alkaen voi rannassa paukuttaa raketteja. Voit tuoda tullessasi pientä purtavaa  nyyttärityyliin. Vaihdetaan  vuosi mukavan yhdessäolon merkeissä. Tapahtuma on koko perheen juhla yhdistyksen jäsenille.

Pikkujoulusauna

Asukasyhdistyksen pikkujoulusauna jäsenille la 11.12. klo 18 alkaen. Tervetuloa!

Yhdistyksen 25-vuotisjuhlat

Yhdistys täytti keväällä 25 vuotta. Juhlat pidetään 14.8.2021 alkaen klo 16, kutsut on lähetetty jäsenille.

Sääntömääräinen kevätkokous 2021

Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous  30.5.2021 klo 18!

Esityslistan mukaisesti kokous "runnottiin" hyvällä yhteishengellä lähdöstä maaliin ;).

Sääntömääräiset asiat tuli käytyä nopeasti läpi, kun asiat oli hyvin esivalmisteltu.

Kokouksessa päätettiin, että biitsikentän pressu poistetaan hiekan päältä. pressun käyttö on nähty yhdistyksen jäsenten palautteen kannalta ongelmalliseksi. Jatkossa Rantalentopallo kenttä on paremminkin yleiskenttä, missä voi pelata sulkapalloa, jalkkista ja lentopalloa. Yleinen kokous korosti, että hiekkakenttä on yhdistyksen hallituksen vastuulla!

Tässä kevään ja alkukesän aikana mökillä on talkolltu seuraavasti:

- Laituria on taas kerran korjattu, kun se on liian pitkä. Tämän vuoksi laituri vääntyilee, perusrakenteen pettäävät....

- Vuorimäntyjä ja keltahanhikki pensaita on leikattu, nurmikkoa on leikattu "uudella" vanhalla ja ennen kaikkea keltaisella Stigalla vuoronperään talkoomeiningillä. Mökin risukkoa kaadettu, rannan ahvenruohoa on poistettu.

Jouluisat uutiset

Hyvää joulua 2019 ja onnellista uutta vuosikymmentä 2020

yhdistystoimijat, jäsenet ja muut mökin/kodan/ vuokraajat

Toivottaa Veittijärven Asukasyhdistys 💔

Pikkujoulut

Tervetuloa yhdistyksen pikkujouluihin la 7.12.2019 klo 18 alkaen! Yhdistys tarjoaa glögiä, muita virvokkeita, pientä jouluista purtavaa ja saunakin lämpiää.

Sääntömääräinen syyskokous 2019

Tervetuloa asukasyhdistyksen syyskokoukseen rantasaunalle 16.10.2019 klo 17:30. Käsitellään sääntömääräiset ja muut esille tulevat asiat. Kokouskutsu ja esityslista on lähetetty jäsenille myös sähköpostilla.

Yt, yhdistyksen hallitus

Kesän 2019 toimintalista

 • Yhdistyksen puunkaatotalkoot la 30.3. Paikalla Juhani, Matti, Minna, Esa ja Vesa! Tontin alueelta kaadettiin puunrunkoja. Tehtiin klapeja toista mottia hyvällä talkoohengellä. Tuoreet klapit kasattiin. Heinäkuun aikana kuivuneet kalpit kuskattiin puuvajaan.
 • Biitsiaktiivit uudistivat toukokuussa kentän sivuaidat uuteen uskoon. Hyvä juttu!
 • Sääntömääräinen kevätkokous pidettiin ke 15.5 asialistan mukaisesti.
 • Yhdistykselle on perustettu facebook-sivusto. 
 • Keskiviikkona 22.5 yhdistys järjesti avoimet ovet tapahtuman. Yhdistys tarjosi vieraille kodassa paistetua makkaraa ja virvokkeita. Mökkiä ja yhdistyksen toimintaa esiteltiin myös vieraille. Samana päivänä avattiin Veittijärven maastossa Puut-Luontopolun. Polulla esitellään tiedotuskylteillä Veittijärven maastossa monipuolisesti esiintyviä Suomen puulajeja. Kiitos Ylöjärven kaupungille tästä!
 • Valtakunnalliseen Saunapäivään osallistuimme 27.7
 • 27-28.7 Korjattiin laituria talkoilla - paikalla Juhani ja Matti

Saunaosaston päivitys

Mökin saunaosasto on kokenut syksyn aikana kasvojenkohotuksen: lauteet on uusittu ja uusi, tehokkaampi kiuas antaa entistä paremmat löylyt. Tervetuloa saunomaan vuonna 2019!

Syyskokous 2018

Tervetuloa yhdistyksen syyskokoukseen saunalle sunnuntaina 28.10. klo 17:30 alkaen!

Kokouksen esityslista on luettavissa tästä.

Alkukesän talkoot

Toukokuun ja kesäkuun alkupäivien aikana mökillä on touhuttu ja talkoiltu seuraavasti:

 • Kevätkokouksen aikana leikattiin aroniapensasaita ns. alas.
 • Terassia ja laituria on maalattu ruskeaksi sävytetyllä puuöljymaalilla kahteen otteeseen.
 • Uusi pilarikiuas asennettiin kesäkuun alkupuolella. Olihan vanha kiuas alkuperäinen ja noin 22 vuotta vanha. Pilarikiuas sisältää 90 kg kiuaskiviä. Täten kiukaan löylyt ovat nyt viipyilevät ja pehmeämmät kuin ennen. Kiukaan ohjausyksikkö sijaitsee suihkuhuoneen seinässä.
 • Keskiviikkona 20.6 laituri ja terassi maalattiin toiseen kertaan. Hyvää jälkeä tuli! Näihin maalaustalkoisiin osallistui vain kaksi henkilöä - Juhani N ja Matti L-K.

Uusi tietosuoja-asetus

25.5.2018 tuli voimaan uusi EU:n tietosuoja-asetus. Myös Veittijärven asukasyhdistys on päivittänyt tietosuojaselosteen uuden lain mukaiseksi. Veittijärven Asuksyhdistys Ry:llä on jäsenrekisteri. Jäsenrekisteri sisältää yhdistyksen jäsenten nimet, postiosoitteet, sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot.

Tästä jäsenrekisteristä voi pyytää tietojen poistoa koska vain, ja ne myös poistetaan pysyvästi. Samoin yhteystiedot päivitetään sen mukaan mitä pyyntöjä tulee. Yhteystietoja voidaan päivittää yhdistyksen sihteerin/tietosuojavastaavan kautta. Emme anna yhteystietolistaamme kenellekään eteenpäin. Sähköpostit lähetetään piilokopiona, niin että vastaanottajat eivät voi nähdä toistensa tietoja. Jäsenrekisterimme tiedot on suojattu.

Kevätkokous ja talkoot 2018

Tervehdys!

Aurinkoinen kevät on jo pitkällä ja pian on yhdistyksen sääntömääräisen kevätkokouksen sekä jokavuotisten kevättalkoiden aika! Tervetuloa siis asukasyhdistyksen saunalle torstaina 3.5.2018 klo 18:00. Kokouksen jälkeen tuttuun tapaan luvassa on pihan ja mökin siivousta, oma harava on suositeltavaa ottaa matkaan. Talkoiden päätteeksi on tapana käristää kodassa makkaraa ja nauttia virvokkeita. :)

Kokouksen esityslista on luettavissa tästä.

Tervetuloa!

Pikkujoulut 1.12.

Asukasyhdistys järjestää pikkujoulut perinteiseen tapaan nyyttikestien hengessä saunalla 1.12.2017 klo 18. 

Tervetuloa! :)

Syksyn talkoot Veittijärvellä

Syksyn aikana yhdistys on tehnyt sekä mökkialueella että Pihatanhuan kadulla seuraavanlaisia talkootöitä:

 • Saunarakennuksen suihkuhuoneelle tehtiin sävyttävä suojakäsittely. Käsittelyn jälkeen tilasta tuli valoisampi ja raikkaampi.
 • Rannassa olevaan laituriin ostettiin lisäosa, joka asennettiin paikoilleen. Ensi kesänä rannalla voi sukeltaa vähän syvempään veteen laiturin päästä :).
 • Kaupungin kanssa sovittiin, että yhdistys voi korjata Pihatanhua varrella olevan grillikatoksen ja purkaa Messuportin. Grillikatos oli pahasti kallellaan ja Portti oli jo ränsistynyt. Yhdistyksen miehet nostivat katoksen ns vaateriin ja portti purettiin. Kiitos talkoolaisille hyvin tehdyistä töistä!!

Yhdistyksen saunarakennusta on syksyn aikana vuokrattu lähes aktiivisemmin kuin kesäaikaan. Yhdistyksen jäsenille järjestetään pikkujoulut. Siitä tarkemmin myöhemmin...

Syyskokous

Tervetuloa Veittijärven asukasyhdistyksen syyskokoukseen saunalle 31.8.2017 klo 18! 

Hoidetaan ensin sääntömääräinen syyskokous alta pois ja keskitytään sen jälkeen viettämään iltaa venetsialaisten hengessä. Tarjolla kahvia, virvokkeita ja makkaraa. Mahdollisesti luvassa ohjelmaa myös leikkimielisten mökkiolympialaisten merkeissä ja saunakin lämmitetään jos halukkaita löylyttelijöitä on. :)

Esityslista lähetetty jäsenille sähköpostitse.

Kevätkokous ja -talkoot

Veittijärven asukasyhdistyksen kevättalkoot sekä sääntömääräinnen kevätkokous pidetään asukasyhdistyksen saunalla torstaina 4.5.2017 klo 18:00 alkaen.

Ohjelmassa ensin sääntömääräinen kevätkokous, jonka jälkeen pihan ja mökin siivoustalkoot. Oma harava mukaan. Tarjolla grillimakkaraa ja virvokkeita.

Kutsu ja esityslista lähetetty jäsenille myös sähköpostilla. Tervetuloa!

Pääsiäiskokko

Hallitus poltti pääsiäislauantaina viime vuotisissa talkoissa kertyneet risut pääsiäiskokossa. Näin trullit ja muut pahat henget pysyvät saunalta poissa. 🙂

Hallitus kokoontui

Asukasyhdistyksen hallitus kokoontui 11.1.2017 rantasaunalle suunnittelemaan alkaneen vuoden toimintaa. Kokouksessa keskusteltiin mm. seuraavista asioista:

- Uimarannan kunnostus ja laiturin mahdollinen jatkaminen

- Suihkuhuoneen hirsien käsittely

- Pirttipenkin korjaus

- Talkoissa kertyneet risut poltetaan pääsiäiskokossa pääsiäislauantaina. Kaikki mukaan ja trullipuvut päälle!

- Keväinen talkoopäivä ja yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous 4.5.2017, virallinen kutsu myöhemmin.

Vanhemmat uutiset

12.10.2016

Asukasyhdistyksen syyskokous käsitteli sääntömääräiset asiat: talousarvio ja toimintasuunnitelma vuodelle 2017. Tulevalle toimikaudelle valittiin myös uusi hallitus, joka pysyi kokoonpanoltaan muuten samana, mutta sihteeriksi valittiin Virpi Raamin tilalle Timo Möttönen.

25.5.2016

Hallitus kokoontui käsittelemään jäsenasioita. Petri ja Pasi asensivat laiturin toiseenkin penkkiin uudet puuosat.

12.5.2016

Asukasyhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous ja talkoot! Pidettiin kokous hyvässä yhteisymmärryksessä. Talkoissa pestiin ikkunat ja kuurattiin putipuhtaaksi mökin sisätilat. Piha-alueet haravoitiin. Pasi ja Petri asensivat laituriin "uuden penkin". Osallistuminen kokoukseen ja talkoisiin oli kiitettävää tasoa :).

5.5.2016

Biitsi-kentän kunnostustalkoot!

Kenttä haravoitiin. Kentälle levitettiin nuppikuormallinen uutta hiekkaa. Kentälle asennettiin uusi peliverkko. 

7.2.2016

Yhdistys piti puunkaatotalkoot. Osallistuminen talkoisiin oli kiitettävää. Kolmella moottorisahalla kaadettiin puita ja katkottiin klapimittaan.  Toinen ryhmä kantoi risut isooon kasaan - ehkä "pääsiäiskokoksi". Kolmas ryhmä pilkkoi puut sopivan mittaisiksi polttopuiksi kasaan kuivamaan. Talkookahvit nautittiin ja kodassa makkarat paistettiin. Kiitos kaikille talkoolaisille erinomaisesta kökkähengestä :)

-------------------------------------------------------------------

Veittijärven Asukasyhdistys toivottaa rauhaisaa joulunaikaa jäsenilleen ja 

Onnekasta alkavaa vuotta 2016 🙂

11.12.15 alk. 19.00

Asukasyhdistyksen pikkujoulu! Kutsu lähetetty jäsenille!

Tervetuloa Pikkujouluihin hyvällä ja vähän tonttumaisella mielellä :)

Pikkujouluisin terveisin Yhdistyksen Väki

14.10.15

Veittijärven asukasyhdistyksen syyskokous rantasaunalla alk klo 18.30. Kokouksessa käsitellään yhdistyksen toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2016. Valitaan uusi hallitus ja päätetään muista sääntömääräisiä asioita.

Tervetuloa niin uudet kuin vanhatkin jäsenet kokoukseen! Kahvitarjoilu🙂 

Terv. Hallitus

Kokouksessa käytiin läpi sääntömääräiset asiat - hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2016. Kokouksessa valittiin uusi hallitus. Yhdistyksen toimintaa jatketaan ja kehitetään samalla ponnekkuudella kuten edellisinä vuosina on tehty. Rannan kunnostusprojekti aloitetaan kesän 2016 aikana.

Terv. Pj

29.8.15 

Veittijärven Asukasyhdistyksen 20-vuotis syntymäpäiväjuhlat venetsialaistunnelmissa.

Juhlat yhdistyksen mökillä la 29.8-15 alk. klo 19.00.

Pukeutuminen: kesäisen rento ja vapaa :)

- lämminhenkistä yhdessäoloa mökillä

- sopivasti ohjelmaa

- suolaista kuin makeaa tarjottavana

- jne

Kutsu lähetetty jäsenille!

21.8.15

Veittijärven beach-turnaus! 

Jokavuotinen turnaus pelattiin erinomaisessa säässä (aurinko paistoi, 25 C ja ei tuulta) mökkikentällä. 8 "nuorta miestä" pelasi vuoronperään jokaisen kanssa. Joka miehelle tuli 7 ottelua pelattavaksi. Eniten otteluja voittanut voitti koko turneen. Tällä kertaa Veittijärven Beach-Openin  voitti Petri H. Hän sai kotiinvietäväksi palkintopokaalin (kiertävä sellainen). Onnea Petri :)

26.7.15

Yhdistyksen jäsenet (Virpi, Juhani, Jari, Veli-Matti ja Matti) siirsivät ulkona kuivamassa olleen klapipinon puuvajaan. Talkoitten jälkeen hallitus kokoontui ja teki päätöksiä yhdistyksen toimintaan ja kiinteistöön liittyvissä asioissa.

18.5.15

Kevätkokous pidettiin esityslistan mukaisesti hyvässä yhteisymmärryksessä. Yhdistyksen taloudellinen tila on vakaa. Uudet laitteet, oksasilppuri ja sammalen poistolaite, ovat vuokrattavissa: katso nettisivuilta kohdasta Oksasilppuri tai Sammalen poistolaite.

Talkoissa nostettiin kota ja puuvaja ns. vaateriin. Pasi haki sorakuorman. Sora lapioitiin kodan "anturan" alle. Jari muurasi grilliä uuteen uskoon. Virpi/Johanna ja Minna siivosivat saunamökkiä suurella antaamuksella.

Lähipäivinä kodan grilli muurataan valmiiksi ja huuva asennetaan paikalleen. Grilli on muurattu valmiiksi. 

Sääntömääräinen kevätkokous ma 18.5. 2015 klo 18.00 alkaen rantasaunalla.

Kokouksen jälkeen pihan ja mökin siivoustalkoot sekä kodan kunnostustalkoot.

Oma harava mukaan. Talkoolaisille on tarjolla kahvia ja virvokkeita.

Jäsenille tiedoksi myös, että yhdistyksen kautta on nyt vuokrattavissa nurmikon ilmastoija/sammalen poistaja sekä oksasilppuri (parempi kuin se aiemmin hankittu). Vuokrauksesta kiinnostuneet kokoukseen mukaan.

Tervetuloa talkoisiin ja oikein hyvää kevättä ja kesää kaikille!

Puutalkoot

7.3.15

Yhdistys järjesti puunkaatotalkoot 7.3.15 yhdistyksen jäsenille. Kaatoluvan saimme 5 puulle katselmuksen jälkeen. Kaadoimme 3 koivua, yhden raidan puuvajan päältä sekä yhden täysin lahonneen harmaalepän beachvolley kentän päädystä. Pasi ja Esa kaatoivat ja pätkivät puut moottorisahoillaan. Vesa, Matti ja Minna kantoivat oksia ja pöllejä/tukkeja. Halkomisen jälkeen teimme 2 motin klapipinon. Hyvä me! Kiitos talkooväelle reippaasta ja aikaansaavasta yhteishengestä.

Seuraavana yhdistyksen haasteena on kodan suoristus ja tulisijan uudistus - projekti. Keväällä toukokuussa yhdistys järjestää perinteiset siivoustalkoot mökillä. 

Mökin sisätilojen päivitys 2015

Olemme sisustaneet ja tuoneet saunamökin sisätiloihin uutta ilmettä ja raikkautta uusilla verhoilla ja soffalla. Uusia sisustustyynyjä on ostettu 4 kpl. Kappaverhojen "printti" kuvaa osuvasti Veittijärveä ja sen ympäristöä. Suihkutiloihin on ostettu uusi valaisin. Jatkossa saunamökille täytyy ostaa ainakin uusia mattoja.